Contáctanos

Calle Foradada 19, la Trinidad,
Barcelona - España

Tel: 93 311 13 62
E-mail: osa3autoes@hotmail.com
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Teléfono*
  • Email*
  • Mensaje*
  • * obligatorio
autoescola barcelona

Autoescola Barcelona

OSA-3, es una autoescola de Barcelona que ja porta més de 25 anys ajudant i col·laborant per a que els seus alumnes aprenguin a conduir d’una manera responsable i cabal, aconseguint així que assoleixin el seu carnet d’una manera ràpida, senzilla i eficaç.

La millor autoescola a Barcelona


Si et trobes buscant una autoescola a Barcelona, ja sigui per optar a qualsevol tipus de carnet de conduir existent, o be per realitzar algunes de les nostres classes pràctiques de reciclatge guanyant així la seguretat necessària a l’hora de fer front a la conducció de qualsevol tipus d’automòbil, a OSA-3, hi trobaràs tot el que necessites i sempre al millor dels preus possibles.

Aprovar l’examen teòric i l’examen pràctic del carnet de conduir, et resultarà amb nosaltres més fàcil que mai gracies als nostres cursos presencials i a distancia i gracies també, als nostres econòmics i complets packs de pràctiques. T’oferim una amplia cobertura horària, perquè et puguis adaptar amb tota facilitat a les nostres classes, combinant amb comoditat el teu dia a dia amb els nostres horaris.

Trobaràs tres autoescoles OSA-3 a Barcelona, no dubtis en contactar amb la que et sigui més propera al teu domicili habitual:

  • OSA-3 - La Trinitat: 933 11 13 62 / Foradada, nº 19. 08033. Barcelona. 
  • OSA-3 - Glòries: 934 08 72 19 / Clot, nº 190. 08027. Barcelona. 
  • OSA-3 - Badalona: 933 83 97 18 / Circumval·lació, nº 54. 08914. Badalona. 

El correu electrònic de contacte general de totes les nostres autoescoles OSA-3, es el que us mostrem a continuació: osa3autoes@hotmail.com  No dubteu en escriure’ns qualsevol tipus de dubte o de qüestió que us pugui sorgir i ràpidament ens posarem amb contacte amb vosaltres.

Trobareu molta més informació relacionada amb la nostre autoescola a l’interior de les diferents seccions que formen aquesta mateixa pàgina web: www.osa3.com