Contáctanos

Calle Foradada 19, la Trinidad,
Barcelona - España

Tel: 93 311 13 62
E-mail: osa3autoes@hotmail.com
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nombre*
 • Teléfono*
 • Email*
 • Mensaje*
 • * obligatorio
autoescoles barcelona

Autoescoles Barcelona OSA-3

Som tres autoescoles de Barcelona on hi trobareu treballant els millors professors de la ciutat, el quals mitjançant el treball conjunt amb el seu alumnat, aconsegueixen que aquests aprovin amb facilitat, i en un espai de temps molt reduït, tots aquells carnets de conduir que s’hagin pogut proposar, ja siguin de moto, de cotxe, camions, remolcs, etc.

Som una de les millors autoescoles a Barcelona ciutat


A OSA-3, sumem ja més de 25 anys d’experiència, dedicats en tota plenitud i de forma continuada a transmetre els coneixements i els valors adequats a tots els nostres alumnes, formant així a nous conductors, pacients, concentrats, segurs i responsables, sense emmagatzemar nervis ni tensions, que son els enemics directes de la conducció en qualsevol de les seves formes posibles.

Contem amb preus molt accessibles i t’oferim les millors oportunitats i les millors ofertes d'autoescoles a Barcelona que trobaràs dins de la capital catalana i sempre amb la màxima amplitud horària possible, per facilitar-te així l’organització en el teu dia a dia i poder adaptar-nos millor als teus horaris.

Cursos presencials i a distancia, cursos exprés i reciclatges, tests, assistència online, pràctiques en zones d’examen i totes les facilitats possibles per ajudar-te a assolir el teu objectiu.

Trobareu molta més informació, referent a tots els nostres cursos, als nostres paquets de pràctiques i demés ofertes que no us deixaran de semblar sorprenents, en les diferents seccions que tenim habilitades dins de la nostre pàgina web: www.osa3.com.

També ens podeu visitar a qualsevol de les nostres tres autoescoles Barcelona i que trobareu ubicades a les següents direccions:

 • OSA- 3 - La Trinitat:
  Telèfon: 933 11 13 62
  Direcció: Foradada, nº19 - 08033 Barcelona

 • OSA-3 - Glòries:
  Telèfon: 934 08 72 19 
  Direcció: Clot, nº190 . 08027,Barcelona

 • OSA-3 - Badalona:
  Telèfon:  933 83 97 18
  Direcció: Circumval·lació, nº54 - 08914 Badalona

 • OSA-3 - Santa Coloma:
  Telèfon:  93 181 24 58
  Direcció: Irlanda, 116 - 08923 Santa Coloma de Gramenet

E-mail: osa3autoes@hotmail.com